We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Natur Compagnie

 
Prvič smo se z Natur Compagnie srečali na največjem sejmu organskih izdelkov BioFach 2000. Peščica idej vodenih z načeli trajnostnega razvoja, ekološkega kmetijstva in varstva narave, kot tudi sam okus in kakovost njihovih izdelkov, so nas navdušili.

Od tega 2000 leta, že skoraj dvajset let, našim strankam zagotavljamo veliko izbiro najboljših instant juh primernih za vsak letni čas, zelenjavnih kock, azijskega program ki ponuja okusne rezance, riž in miso-Bouillon, in kopica drugih delikatesnih izdelkov za hitro pripravo zdravega in okusnega obroka. Poleg izjemnega okusa in domiselnosti, Natur Compagnie izdelki vsebujejo visoko vredne hranljive snovi, vitamine in minerale, zato so priporočen obrok za vso družino.

Natur Compagnie ekološka bučna juha 40 g

1.80

Krepka bučna juha bo okusen uvod v kosilo ali idealna večerja, ko se želite ogreti. Uživajte v aromi in okusu jeseni. Pakiranje od 40 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Natur Compagnie ekološka gobova juha 40 g

1.80

Skrbno izbrane organske gobe (gobe, jurčki, lisičke, šitake) tvorijo osnovo te kremne juhe, s skrbnim dodajanjem zelišč pa smo ustvarili poln okus za vse, ki si želijo najboljšega iz gob. Kremna gobova juha bo okusen uvod v kosilo ali idealna večerja. Pakiranje od 40 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Natur Compagnie ekološka kokošja juha z rezanci 40 g

1.80

Priljubljena kokošja juha z rezanci je okusna instant rešitev za topel obrok. Kokošja juha je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja. Pakiranje od 40 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Natur Compagnie ekološka paradižnikova juha 40 g

1.80

Skrbno izbrani ekološki paradižniki so osnova te okusne, kremne juhe. S skrbnim dodajanjem zelišč smo ustvarili poln okus za vse, ki obožujete paradižnike. Vrnite energijo s hranljivo in zdravilno paradižnikovo juho, ki bo okusen uvod v kosilo ali idealna večerja. Pakiranje od 40 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Natur Compagnie ekološka špargljeva juha 40 g

1.80

Ekološki šparglji so osnova te kremne juhe, s skrbnim dodajanjem peteršilja in kurkume pa smo ustvarili poln okus za vse, ki si želijo najboljše iz špargljev. Špargljeva juha je okusen uvod v kosilo ali idealna večerja. Pakiranje od  40 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Natur Compagnie ekološka zelenjavna minestrone juha 50 g

1.78

Priljubljena zelenjavna juha s testenino je okusna instant rešitev za topel obrok. Minestrone juha je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja. Pakiranje od 50 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Natur Compagnie ekološka zeliščna juha 38 g

1.80

Priljubljena kremna juha z najboljšimi ekološkimi zelišči je okusna instant rešitev za topel obrok. Zeliščna juha je okusen uvod v kosilo ali idealna večerja. Pakiranje od 38 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop