Lima
Lima je pionir v promiciji in pridelavi makrobiotičnih živilskih izdelkov izjemne kakovosti. Za Limo lahko rečemo, da je ena izmed redkih znamk brez prave konkurence. Dovolj je velika da je lahko vodilna na trgu, pa vendar dovolj majhna, da je z njo lepo sodelovati in razvijati partnerstvo.
Lima izdelki so razviti z veliko pozornosti – narejeni so iz ekoloških sestavin najvišje kakovosti. Strog nadzor kakovosti (več kot 16.000 nadzorov na leto) dodatno zagotavlja odlično kakovost izdelkov, kar kupci izredno cenijo.
Pretti zdaj ponuja več kot 60 Liminih izdelkov. Slovenski kupci ža dvajset let uživajo v orginalnem Lima riževem napitku, tradicionalni japonski omaki in hrustljavih riževih vaflih. Na policah bio trgovin in bio policah supermarketov lahko najdete Lima tradicionalnie makrobiotične izdelke, primerne za pripravo različnih okusnih jedi in sodoben način življenja, kot tudi različne druge delikatesne izdelke.
Tudi nas, ne glede na dolgoletno prijetno sodelovanje, Lima še vedno navdušuje z svojo vrhunsko kakovostjo. Danes, torej, lahko še dodatno potrdimo da je Lima naš način življenja, pogosto pa tudi naš poslovni navdih!
Bio Cornflakes 375 g, brez glutena
€3.94Biološki koruzni kosmiči brez dodanega sladkorja, z manj maščobe in bogati z balastnimi snovmi.
Lima ekološka cikorija 250 g
€3.63Cikorija je odličen napitek za zajtrk.
Pripravlja se na popolnoma enak način kot kava. Lahko jo pijemo kot tako ali v kombinaciji z rastlinskimi napitki ali mlekom. Uporabljamo jo lahko tudi za aromatiziranje sladic.
Lima ekološka cikorija 500 g
€6.03Cikorija je odličen napitek za zajtrk.
Pripravlja se na popolnoma enak način kot kava. Lahko jo pijemo kot tako ali v kombinaciji z rastlinskimi napitki ali mlekom. Uporabljamo jo lahko tudi za aromatiziranje sladic.
Lima ekološka instant miso juha beli shiro 66 g
€5.39Tradicionalna japonska juha iz belega misoja. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu že več kot 1300 let uporabljajo zaradi visoke beljakovinske kakovosti za dodajanje okusa hrani. Miso Shiro je bel, zelo mlad miso s značilnim nežnim, sladko-slanim okusom, ki je posledica kombinacije soje in riža ter kratke naravne fermentacije. Miso juha je bogata z beljakovinami in vlakninami.
Lima ekološka instant miso juha z ingverjem 60 g
€5.48Tradicionalna japonska juha iz misoja, ingverja in alg. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu že več kot 1300 let uporabljajo zaradi visoke beljakovinske kakovosti za dodajanje okusa hrani. Instant miso juha z ingverjem združuje orientalske okuse. Bogata je z beljakovinami in vlakninami. Priprava je hitra in enostavna.
Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 250 ml
€5.50Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 500 ml
€8.08Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 1 l
€11.55Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 145 ml
€3.02Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 250 ml
€4.31Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 500 ml
€6.46Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.