We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Showing 1–16 of 40 results

iChoc ekološka bela čokolada z burbon vanilijo 80 g

2.25

Veliko kakavovega masla in najboljša burbon vanilija naredijo to čokolado izjemno kremne strukture. Primerna je za vegane. Vse sestavine v iChoc čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela. Pakiranje ne vsebuje plastike.

iChoc ekološka čokolada classic 80 g

2.25

Čokolada izpopolnjena z ajdo, mandljevim oljem, burbonsko vanilijo in ščepcem morske soli. Popolna sama ali za ustvarjanje nečesa okusnega. Pustite svojim ideja prosto pot!

 Popolna sama ali za ustvarjanje nečesa okusnega. Pustite svojim idejam prosto pot!

iChoc ekološka čokolada s čokoladnimi keksi 80 g

2.25

Nebeška mešanica hrustljavih koščkov čokoladnih keksov v čokoladi. Kdo potrebuje mleko, če se lahko brez njega doseže popolnost?

 

iChoc ekološka čokolada s koščki preste in morsko soljo 80 g

2.25

Ekološka čokolada “Salty pretzel” združuje hrustljave koščke preste in morske soli s sladkim okusom kremaste kakavove mase. Mešanica sladkega in slanega okusa dajeta čokoladi posebno noto.

iChoc ekološka čokolada z mandlji in pomarančo 80 g

2.25

Aromatično praženi koščki mandlja in pomaranče, oviti v rastlinsko kakavovo maso. Popolna mešanica sadja in hrustljavosti.

iChoc ekološka lešnikova čokolada 80 g

2.25

Svetla čokolada z lešniki primerna za vegane in osebe ki ne uživajo mleka. Vse sestavine v iChoc čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela. Pakiranje ne vsebuje plastike.

iChoc ekološka nougat čokolada z lešnikovim krokantom 80 g

2.25

Nežna bela nougat čokolada obogatena z krustljavim lešnikovim krokantom. Primerna je za vegane. Vse sestavine v iChoc čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela. Pakiranje ne vsebuje plastike.

Vivani ekološka bela čokolada z lešnikovim krokantom 35 g

1.07

Za vse ljubitelje bele čokolade. Namesto mleka vsebuje rižev napitek v prahu. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka bela čokolada z riževim krispijem 100 g

1.88

Kremna bela čokolada s hrustljavim riževim krispijem bo navdušila vse ljubitelje sladkega. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka čokolada kremna klasika s 38% kakava 80 g

2.59

Čokolada s 38% kakava Santo Domingo.
Kremna klasika je interpretacija polnomastne čokolade. Namesto zamenjave kravjega mleka z rastlinskim, ta različica vsebuje prefinjen recept z lešnikovo pasto, ajdo in moko tigrastih oreščkov.  Okus čokolade se skupaj z 38% organskega kakava iz Dominikanske republike ne razlikuje od navadne mlečne čokolade. 

Vivani ekološka čokolada temno-mlečna 50% 80 g

2.46

Zaradi visokega odstotek kakava in nevsivljive sladkosti bodo to čokolado oboževali ljubitelji mlečnih in temnih čokolad. Sladkor iz kokosovih cvetov ji daje rahko karamelno aromo. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka mlečna čokolada 100 g

1.88

Mlečna čokolada iz najboljšega ekološkega kakava. Idealna sladica, darilo ali rešitev, ko vas ujame nebrzdana želja po sladkem. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka mlečna čokolada kapučino 100 g

1.88

Kava naj bi nam dala občutek sreče. Za čokolado tudi pravijo, da nas osrečuje. Kakšen občutek pa vam podari ta čokolada v kateri so združena oba okusa? Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop