We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Showing 1–16 of 20 results

Vivani ekološka čokolada temno-mlečna 50% 80 g

2.46

Zaradi visokega odstotek kakava in nevsivljive sladkosti bodo to čokolado oboževali ljubitelji mlečnih in temnih čokolad. Sladkor iz kokosovih cvetov ji daje rahko karamelno aromo. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada 75% 80 g

2.46

Ljubitelji temne čokolade s tem izdelkom pridejo na svoje. Vsebuje sladkor iz kokosovih cvetov. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada 85% 100 g

2.46

Ljubitelji temne čokolade bodo navdušeni nad to vrhunsko 85% čokolado, ki vas bo očarala s svojim plemenitim okusom. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada 92% 80 g

2.46

Ljubitelji izredno temne čokolade bodo s to poslastico prišli na svoje. Če si želite privoščiti nekaj sladkega, ta čokolada ni izbira, saj vsebuje zelo malo sladkorja iz kokosovega cveta. Primerna je za diabetike. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada 99% 80 g

2.46

Ljubitelji izredno temne čokolade bodo s to poslastico prišli na svoje. Če si želite privoščiti nekaj sladkega, ta čokolada ni izbira, saj vsebuje zelo malo sladkorja iz kokosovega cveta. Primerna je za diabetike. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Znižano

Vivani ekološka temna čokolada bitter 100 g

1.60

Vivani bitter temna čokolada z najmanj 71% kakava bo navdušila vse ljubitelje temnih čokoladnih okusov. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Znižano

Vivani ekološka temna čokolada polnjena s kremo iz marcipana in amaretta 100 g

1.72

Za vse ljubitelje marcipana in Italijanskega amaretto likerja. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada polnjena s pepermintom 100 g

2.15

Kremni nadev iz peperminta se odlično ujema z vrhunsko temno čokolado. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada s celimi lešniki 100 g

2.15

Temna čokolada s 55% kakava je obogatena z najkakovostnejšimi celimi lešniki. Je idealna izbira za vse ljubitelje kombinacije oreščkov in čokolade. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada s črnim ribezom 100 g

2.15

Vivani čokolada s črnim ribezom je izjemno okusna, odlična črna čokolada, napolnjena z ribezovo kremo. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada s pomarančo 100 g

1.88

Temna čokolada in pomaranča sta vedno dobra kombinacija. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna čokolada z mandlji in pomarančo 35 g

1.07

Pomarančni koščki in sesekljani mandlji preliti z najboljšo temno čokoladao z riževim napitkom. Namesto mleka vsebuje rižev napitek v prahu. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka temna mandljeva čokolada s sesekljanimi mandlji 80 g

2.89

Veganska čokolada s 38% kakava in s sladkorjem iz kokosovih cvetov.

Fini mandljev nugat, hrustljavi praženi koščki mandljev in aromatični sladkor kokosovih cvetov ustvarijo povsem nov svet okusa v tej posebni čokoladi. Za veganski recept v stilu mlečne čokolade je uporabljen 38 % bio kakav iz Dominikanske republike. Klasično rastlinsko mleko iz riža, ovsa ali podobnega ni vključeno. Namesto tega vsebuje čokolada visok delež mandljeve paste in ajdove moke.

Vivani ekološka temna nougat čokolada 100 g

2.15

Slastna ekološka temna čokolada polnjena z nougat kremo. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare