Showing 1–16 of 84 results
Bio Cornflakes 375 g, brez glutena
€3.94Biološki koruzni kosmiči brez dodanega sladkorja, z manj maščobe in bogati z balastnimi snovmi.
Lima ekološka cikorija 250 g
€3.63Cikorija je odličen napitek za zajtrk.
Pripravlja se na popolnoma enak način kot kava. Lahko jo pijemo kot tako ali v kombinaciji z rastlinskimi napitki ali mlekom. Uporabljamo jo lahko tudi za aromatiziranje sladic.
Lima ekološka cikorija 500 g
€6.03Cikorija je odličen napitek za zajtrk.
Pripravlja se na popolnoma enak način kot kava. Lahko jo pijemo kot tako ali v kombinaciji z rastlinskimi napitki ali mlekom. Uporabljamo jo lahko tudi za aromatiziranje sladic.
Lima ekološka instant miso juha beli shiro 66 g
€5.39Tradicionalna japonska juha iz belega misoja. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu že več kot 1300 let uporabljajo zaradi visoke beljakovinske kakovosti za dodajanje okusa hrani. Miso Shiro je bel, zelo mlad miso s značilnim nežnim, sladko-slanim okusom, ki je posledica kombinacije soje in riža ter kratke naravne fermentacije. Miso juha je bogata z beljakovinami in vlakninami.
Lima ekološka instant miso juha z ingverjem 60 g
€5.48Tradicionalna japonska juha iz misoja, ingverja in alg. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu že več kot 1300 let uporabljajo zaradi visoke beljakovinske kakovosti za dodajanje okusa hrani. Instant miso juha z ingverjem združuje orientalske okuse. Bogata je z beljakovinami in vlakninami. Priprava je hitra in enostavna.
Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 250 ml
€5.50Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 500 ml
€8.08Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 1 l
€11.55Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 145 ml
€3.02Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 250 ml
€4.31Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 500 ml
€6.46Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 1 l
Original price was: €17.93.€8.97Current price is: €8.97.Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 250 ml
€6.61Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 500 ml
€10.30Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Tamari 1 l
€15.16Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.