We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Showing 1–16 of 85 results

Bio Cornflakes 375 g, brez glutena

3.94

Biološki koruzni kosmiči brez dodanega sladkorja, z manj maščobe in bogati z balastnimi snovmi.

Lima ekološka cikorija 250 g

3.63

Cikorija je odličen napitek za zajtrk.
Pripravlja se na popolnoma enak način kot kava. Lahko jo pijemo kot tako ali v kombinaciji z rastlinskimi napitki ali mlekom. Uporabljamo jo lahko tudi za aromatiziranje sladic.

Znižano

Lima ekološka cikorija 500 g

5.43

Cikorija je odličen napitek za zajtrk.
Pripravlja se na popolnoma enak način kot kava. Lahko jo pijemo kot tako ali v kombinaciji z rastlinskimi napitki ali mlekom. Uporabljamo jo lahko tudi za aromatiziranje sladic.

Lima ekološka instant miso juha beli shiro 66 g

5.39

Tradicijonalna japonska juha iz belega misoja. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu uporabljajo že več kot 1300 let za dodajanje okusa hrani, pa tudi zaradi visoke beljakovinske kakovosti. Shiro Miso je bel, zelo mlad miso s značilnim nežnim, sladko-slanim okusom. Okus je posledica kombinacije soje in riža ter kratke naravne fermentacije. Miso juha je bogata z beljakovinami in vlakninami.

Lima ekološka instant miso juha z ingverjem 60 g

5.48

Tradicijonalna japonska juha iz misoja, ingverja in alg. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu uporabljajo že več kot 1300 let za dodajanje okusa hrani, pa tudi zaradi visoke beljakovinske kakovosti. Instant miso juha z ingverjem združuje orientalske okuse  z enostavno pripravo. Bogata je z beljakovinami in vlakninami.

Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 250 ml

5.50

Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 500 ml

8.08

Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu 1 l

11.55

Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu 145 ml

3.02

Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu 250 ml

4.31

Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu 500 ml

6.46

Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Znižano

Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 1 l

8.97

Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 250 ml

6.61

Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 500 ml

10.30

Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Tamari 1 l

15.16

Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare