We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Showing 1–16 of 22 results

Cenovis ekološka bučna juha 48 g

1.72

Cenovisova bučna juha je brez glutena. Priljubljena bučna juha je okusna instant rešitev za topel obrok. bučna juha je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja.

Cenovis ekološka juha brokoli 45 g

1.72

Cenovisova juha iz brokoli je brez glutena. Priljubljena zelenjavna juha je okusna instant rešitev za topel obrok. Juha iz brokoli je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja.

Cenovis ekološka krem juha gobova 60 g

1.72

Cenovisova krepka kremna gobova juha je brez glutena. Ekološki šampinjoni so osnova te kremne juhe, s skrbnim dodajanjem začimb pa smo ustvarili poln okus za vse, ki si želijo najboljše iz gob.

 

Cenovis ekološka krem juha paradižnikova 63 g

1.72

Cenovisova krepka kremna paradižnikova juha je brez glutena. Kdor ima rad okusne paradižnikove juhe, bo vzljubil tudi to juho, ne nujno samo tisti ki ne smejo jesti glutena.

 

Cenovis ekološka krem juha špargljeva 60 g

1.72

Cenovisova krepka kremna špargljeva juha je brez glutena. Ekološki šparglji so osnova te kremne juhe, s skrbnim dodajanjem peteršilja in kurkume pa smo ustvarili poln okus za vse, ki si želijo najboljše iz špargljev.

 

Cenovis ekološka krompirjeva juha 48 g

1.72

Cenovisova krompirjeva juha je brez glutena. Priljubljena kremna juha je okusna instant rešitev za topel obrok. Krompirjeva juha je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja.

Cenovis ekološka minestrone juha 50 g

1.72

Cenovisova minestrone juha je brez glutena. Priljubljena zelenjavna juha s testenino je okusna instant rešitev za topel obrok. Minestrone juha je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja.

Cenovis ekološka zelenjavna juha 64 g

1.72

Cenovisova krepka zelenjavna juha je brez glutena. Kdor ima rad okusne zelenjavne juhe, bo vzljubil tudi to juho, ne nujno samo tisti ki ne smejo jesti glutena.

 

Lima ekološka instant miso juha beli shiro 66 g

5.39

Tradicionalna japonska juha iz belega misoja. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu  že več kot 1300 let uporabljajo zaradi visoke beljakovinske kakovosti za dodajanje okusa hrani. Miso Shiro je bel, zelo mlad miso s značilnim nežnim, sladko-slanim okusom, ki je posledica kombinacije soje in riža ter kratke naravne fermentacije. Miso juha je bogata z beljakovinami in vlakninami.

Lima ekološka instant miso juha z ingverjem 60 g

5.48

Tradicionalna japonska juha iz misoja, ingverja in alg. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu že več kot 1300 let uporabljajo zaradi visoke beljakovinske kakovosti za dodajanje okusa hrani. Instant miso juha z ingverjem združuje orientalske okuse. Bogata je z beljakovinami in vlakninami. Priprava je hitra in enostavna.

Lima instant miso juha 40 g

5.07

Tradicionalna japonska juha iz belega misoja. Miso je fermentirana sojina pasta, ki jo na Daljnem vzhodu že več kot 1300 let uporabljajo zaradi visoke beljakovinske kakovosti za dodajanje okusa hrani. Instant miso juha je del naše ponudbe že več kot 20 let. Pripravljena je po tradicionalnem japonskem receptu na osnovi misoja in morskih alg Wakame. Bogata je z beljakovinami in vlakninami.

Natur Compagnie ekološka bučna juha 40 g

1.80

Krepka bučna juha bo okusen uvod v kosilo ali idealna večerja, ko se želite ogreti. Uživajte v aromi in okusu jeseni. Pakiranje od 40 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Natur Compagnie ekološka gobova juha 40 g

1.80

Skrbno izbrane organske gobe (gobe, jurčki, lisičke, šitake) tvorijo osnovo te kremne juhe, s skrbnim dodajanjem zelišč pa smo ustvarili poln okus za vse, ki si želijo najboljšega iz gob. Kremna gobova juha bo okusen uvod v kosilo ali idealna večerja. Pakiranje od 40 g zadostuje za 0,5 l juhe.

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop