We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Showing all 13 results

Cenovis ekološka bučna juha 48 g

1.72

Cenovisova bučna juha je brez glutena. Priljubljena bučna juha je okusna instant rešitev za topel obrok. bučna juha je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja.

Cenovis ekološka juha brokoli 45 g

1.72

Cenovisova juha iz brokoli je brez glutena. Priljubljena zelenjavna juha je okusna instant rešitev za topel obrok. Juha iz brokoli je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja.

Cenovis ekološka krem juha gobova 60 g

1.72

Cenovisova krepka kremna gobova juha je brez glutena. Ekološki šampinjoni so osnova te kremne juhe, s skrbnim dodajanjem začimb pa smo ustvarili poln okus za vse, ki si želijo najboljše iz gob.

 

Cenovis ekološka krem juha paradižnikova 63 g

1.72

Cenovisova krepka kremna paradižnikova juha je brez glutena. Kdor ima rad okusne paradižnikove juhe, bo vzljubil tudi to juho, ne nujno samo tisti ki ne smejo jesti glutena.

 

Cenovis ekološka krem juha špargljeva 60 g

1.72

Cenovisova krepka kremna špargljeva juha je brez glutena. Ekološki šparglji so osnova te kremne juhe, s skrbnim dodajanjem peteršilja in kurkume pa smo ustvarili poln okus za vse, ki si želijo najboljše iz špargljev.

 

Cenovis ekološka krompirjeva juha 48 g

1.72

Cenovisova krompirjeva juha je brez glutena. Priljubljena kremna juha je okusna instant rešitev za topel obrok. Krompirjeva juha je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja.

Cenovis ekološka minestrone juha 50 g

1.72

Cenovisova minestrone juha je brez glutena. Priljubljena zelenjavna juha s testenino je okusna instant rešitev za topel obrok. Minestrone juha je okusna predjed za kosilo ali idealna večerja.

Cenovis ekološka omaka Holandez 25 g

1.69

Holandska omaka je ena izmed najbolj priljubljenih omak. Prilega se k kuhanamu ali pečenemu mesu, lososu, odlična pa je tudi z jajci ali zelenjavo. Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.

 

Cenovis ekološka paradižnikova omaka 30 g

1.69

Paradižnikova omaka je ena izmed najbolj priljubljenih omak. Prilega se k kuhanamu ali pečenemu mesu, odlična pa je tudi z jajci ali zelenjavo. Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.

 

Cenovis ekološka svetla omaka 35 g

1.69

Cenovis svetla omaka brez glutena je zelo vsestranska omaka. Prilega se k vsem vrstam mesa, odlična je poleg jedi z žara, prav tako pa jo boste vzljubili poleg zelenjave ali ribjih jedi.  Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.

Cenovis ekološka temna omaka 20 g

1.69

Cenovis temna omaka brez glutena je zelo vsestranska omaka. Prilega se k vsem vrstam mesa, odlična je poleg jedi z žara, prav tako pa jo boste vzljubili poleg zelenjavnih jedi.  Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.

Cenovis ekološka zelenjavna juha 64 g

1.72

Cenovisova krepka zelenjavna juha je brez glutena. Kdor ima rad okusne zelenjavne juhe, bo vzljubil tudi to juho, ne nujno samo tisti ki ne smejo jesti glutena.

 

Cenovis ekološka zeliščna omaka 25 g

1.69

Cenovis zeliščna omaka brez glutena je najbolj vsestranska omaka, kar si jih lahko zamislite. Prilega se k vsem vrstam mesa, odlična je poleg jedi z žara, prav tako pa jo boste vzljubili poleg zelenjave ali slanih prigrizkov.  Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop