We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Showing all 16 results

Bezgluten čips s papriko70 g, brez glutena

1.55

Ste ljubitelj prigrizkov? Ta fini, hrustljavi, slani čips s papriko bo odličen dodatek ob filmu in vaši najljubši pijači.

Bezgluten slane palčke 90 g, brez glutena

2.60

Slani izdelek je idealen kot prigrizek, za otroke in odrasle, pa tudi za postrežbo z vašo najljubšo pijačo.

Bezgluten slani čips 70 g, brez glutena

1.55

Ste ljubitelj prigrizkov? Ta fini, hrustljavi, slani čips bo odličen dodatek ob filmu in vaši najljubši pijači.

Lima ekološki koruzni vaflji 120 g

1.76

Koruzni vaflji so zelo hranljivi, vsebujejo visokovredne vlaknine, malo nasičenih maščob in sladkorjev. Koruzni vaflji so odlična alternativa riževim. Lahko ih uživate same, ali z različnimi namazi namesto kruha.

 

 

Lima ekološki riževi vaflji brez soli 100 g

1.07

Riževi vaflji so zelo hranljivi prigrizek. Vsebujejo malo nasičenih maščob in sladkorjev. Lahko ih uživate same, ali z različnimi namazi namesto kruha.

Lima ekološki riževi vaflji s kvinojo 100 g

1.31

Riževi in kvinojini vaflji so zelo hranljivi prigrizek. Vsebujejo malo nasičenih maščob in sladkorjev. Lahko ih uživate same, ali z različnimi namazi namesto kruha.

Lima ekološki riževi vaflji slani 100 g

1.07

Riževi vaflji so zelo hranljivi prigrizek. Vsebujejo malo nasičenih maščob in sladkorjev. Lahko ih uživate same, ali z različnimi namazi namesto kruha.

Lima ekološki salsa dip 260 g

2.71

Blaga omaka, navdihnjena z mehiško kuhinjo, idealna je v kombinaciji z Lima tortilla čipsom. Lahko je uporabljate tudi kot omako za predjed, s surovo zelenjavo ali riževimi vaflji.

Lima ekološki tortilla čips čili 90 g

1.68

Poskusite naš zdravi tortilla čips! Lima čips pečemo v sončničnem olju, medtem ko je večina čipsa pečena v palmovem olju. Naš tortilla čips je narejen iz ekološke polnozrnate koruze, ki je naravno posušena na soncu, in je začinjen z čilijem! Hrustljavi Lima tortilla čips je idealna predjed ali odlična priloga k zelenjavnim jedem. Poskusite ga z našo Salsa dip omako.

Lima ekološki tortilla čips original 90 g

1.64

Poskusite naš zdravi tortilla čips! Lima čips pečemo v sončničnem olju, medtem ko je večina čipsa pečena v palmovem olju. Naš tortilla čips je narejen iz ekološke polnozrnate koruze, ki je naravno posušena na soncu, in je odličen prigrizek! Hrustljavi Lima tortilla čips je idealna predjed ali odlična priloga k zelenjavnim jedem. Poskusite ga z našo Salsa dip omako.

Lima ekološki vaflji s temno čokolado 100 g

2.56

Ti riževi vaflji vsebujejo dobre lastnosti klasičnih riževih vafljev, saj so bogati z vlakninami in zelo malo soli. Ker so preliti s temno čokolado, so slasten prigrizek, ki združuje vse prednosti riževih vafljev z okusom temne čokolade. Vsekakor vredno poskusiti!

Schock sezamove ploščice 45 g

0.65

Sezamove ploščice so lahko posladek ali pa prigrizek med obroki.

Terrasana ekološki vaflji z lešnikovo kremo 175 g

3.47

Slastni ekološki vaflji polnjeni z lešnikovo kremo topijo se v ustih. Idealni so prigrizek ko si želite nekaj sladkega. Zelo dobro pašejo z skodelico vročega čaja.

 

Terrasana ekološki vaflji z medom 175 g

3.59

Slastni ekološki vaflji polnjeni z medom topijo se v ustih. Idealen so prigrizek ko si želite nekaj sladkega, a zdravega. Zelo dobro pašejo z skodelico vročega čaja.

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop