Showing 1–16 of 45 results
Cenovis ekološka omaka Holandez 25 g
€1.69Holandska omaka je ena izmed najbolj priljubljenih omak. Prilega se k kuhanamu ali pečenemu mesu, lososu, odlična pa je tudi z jajci ali zelenjavo. Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.
Cenovis ekološka paradižnikova omaka 30 g
€1.69Paradižnikova omaka je ena izmed najbolj priljubljenih omak. Prilega se k kuhanamu ali pečenemu mesu, odlična pa je tudi z jajci ali zelenjavo. Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.
Cenovis ekološka svetla omaka 35 g
€1.69Cenovis svetla omaka brez glutena je zelo vsestranska omaka. Prilega se k vsem vrstam mesa, odlična je poleg jedi z žara, prav tako pa jo boste vzljubili poleg zelenjave ali ribjih jedi. Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.
Cenovis ekološka temna omaka 20 g
€1.69Cenovis temna omaka brez glutena je zelo vsestranska omaka. Prilega se k vsem vrstam mesa, odlična je poleg jedi z žara, prav tako pa jo boste vzljubili poleg zelenjavnih jedi. Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.
Cenovis ekološka zeliščna omaka 25 g
€1.69Cenovis zeliščna omaka brez glutena je najbolj vsestranska omaka, kar si jih lahko zamislite. Prilega se k vsem vrstam mesa, odlična je poleg jedi z žara, prav tako pa jo boste vzljubili poleg zelenjave ali slanih prigrizkov. Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.
Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 250 ml
€5.50Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 500 ml
€8.08Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 1 l
€11.55Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.
Lima ekološka omaka Shoyu 145 ml
€3.02Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.