We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Cenovis ekološka paradižnikova omaka 30 g

1.69

Paradižnikova omaka je ena izmed najbolj priljubljenih omak. Prilega se k kuhanamu ali pečenemu mesu, odlična pa je tudi z jajci ali zelenjavo. Priprava je enostavna in hitra, rezultat pa božanski.

 

Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 250 ml

5.50

Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu – 28% soli 500 ml

8.08

Fermentirana omaka iz soje in pšenice z manj soli. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu 1 l

Lima ekološka omaka Shoyu 1 l

11.55

Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu 145 ml

Lima ekološka omaka Shoyu 145 ml

3.02

Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu 250 ml

Lima ekološka omaka Shoyu 250 ml

4.31

Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Shoyu 500 ml

Lima ekološka omaka Shoyu 500 ml

6.46

Fermentirana omaka iz soje in pšenice. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo surova soja in pšenica, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Tamari - 25% soli 1 l

Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 1 l

17.93

Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Tamari - 25% soli 250 ml

Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 250 ml

6.61

Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Lima ekološka omaka Tamari - 25% soli 500 ml

Lima ekološka omaka Tamari – 25% soli 500 ml

10.30

Prva Tamari omaka z manj soli na trgu. Tamari je čista sojina omaka. Tamari spodbuja apetit in vsebuje več mineralov, beljakovin in vitaminov. Med dolgim ​​postopkom fermentacije naravni encimi pretvarjajo škrob, beljakovine in lipide, ki jih vsebujejo soja, v hranila, ki se zlahka absorbirajo, saj so predhodno predelana: aminokisline, polinenasičene maščobne kisline, počasni ogljikovi hidrati. Med fermentacijo se razvije mlečna kislina, ki ugodno vpliva na črevesno floro in na učinkovito absorpcijo hranil. Morska sol oskrbuje z minerali in elementi v sledovih. Z uporabo sojine omake namesto soli zmanjšate količino soli v svojih jedeh in hkrati povečate njihov naravni okus.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop