We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Showing all 11 results

Lima ekološke testenine iz kamuta peresniki 250 g

3.90

Testenine iz kamuta so veliko bogatejše z beljakovinami (13,6%) kot testenine iz običajne pšenice. So tudi bogatejše z esencialnimi aminokislinami, zato so še posebej zanimive za vegetarijansko in vegansko populacijo. Poleg tega so kamutove testenine  vir beljakovin, vlaken in mineralov (kalij, magnezij, železo, cink, baker in fosfor). Kuhamo ih kot klasične testenine. Vroče so okusne s paradižnikovo omako in mletim seitanom hladne pa v solati z koščki zelenjave.

Lima ekološke testenine iz kamuta špageti 250 g

3.75

Testenine iz kamuta so veliko bogatejše z beljakovinami (13,6%) kot testenine iz običajne pšenice. So tudi bogatejše z esencialnimi aminokislinami, zato so še posebej zanimive za vegetarijansko in vegansko populacijo. Poleg tega so kamutove testenine  vir beljakovin, vlaken in mineralov (kalij, magnezij, železo, cink, baker in fosfor). Kuhamo ih kot klasične testenine. Vroče so okusne s paradižnikovo omako in mletim seitanom hladne pa v solati z koščki zelenjave.

Lima ekološke testenine iz kamuta svedri 250 g

4.24

Testenine iz kamuta so veliko bogatejše z beljakovinami (13,6%) kot testenine iz običajne pšenice. So tudi bogatejše z esencialnimi aminokislinami, zato so še posebej zanimive za vegetarijansko in vegansko populacijo. Poleg tega so kamutove testenine  vir beljakovin, vlaken in mineralov (kalij, magnezij, železo, cink, baker in fosfor). Kuhamo ih kot klasične testenine. Vroče so okusne s paradižnikovo omako in mletim seitanom hladne pa v solati z koščki zelenjave.

Lima ekološke testenine soba 100% 200 g

6.84

Soba 100% je Limin klasik. Pri previdnem postopku pridelave se žita zmeljejo večkrat. Moka postane tako fina, da imajo rezanci zelo gladko teksturo, kljub temu, da so iz polnozrnatih žit. Nato se testo gnete dlje časa in se razvalja na drobne liste. Na ta način se lahko razreže na trakove. Trakovi se sušijo vsaj 48 ur. Testenine soba so okusne v vseh letnih časih, bodisi postrežene tople, v juhah, z začinjeno omako, sesekljano zelenjavo bodisi hladne v svežih poletnih solatah. V vrelo vodo za kuhanje ne dodajte soli, saj testenine že vsebujejo sol.

 

 

Lima ekološke testenine soba 40% 250 g

4.33

Soba rezanci so narejeni iz mešanice polnozrnate pšenične moke (59%) in polnozrnate ajdove moke (40%). Testenina ima visoko hranljivo vrednost in je bogata z beljakovinami, magnezijem, kalijem, cinkom, vitamini B… Pri previden postopek pridelave se žita zmeljejo večkrat. Moka tako postane tako fina, da imajo rezanci zelo gladko teksturo, kljub temu, da so iz polnozrnate pšenice. Testo gnetemo dlje časa in ga nato razvaljamo na drobne liste. Na ta način ga lahko razrežemo na trakove. Trakovi se sušijo vsaj 48 ur. Testenina soba je okusna v vseh letnih časih, bodisi postrežena topla, v juhah, z začinjeno omako, sesekljano zelenjava boodisi hladna v svežih poletnih solatah. V vrelo vodo za kuhanje ne dodajte soli, saj testenine že vsebujejo sol.

Lima ekološke testenine somen 250 g

4.29

Zelo fini rezanci z gladko teksturo. Pri previdnem postopku pridelave se žita zmeljejo večkrat. Moka postane tako fina, da imajo rezanci zelo gladko teksturo, kljub temu, da so iz polnozrnatih žit. Nato se testo gnete dlje časa in se razvalja na drobne liste. Na ta način se lahko razreže na trakove. Trakovi se sušijo vsaj 48 ur. Testenine somen so okusne v vseh letnih časih, bodisi postrežene tople, v juhah, z začinjeno omako, sesekljano zelenjava bodisi hladne v svežih poletnih solatah. V vrelo vodo za kuhanje ne dodajte soli, saj testenine že vsebujejo sol.

 

 

Lima ekološke testenine udon 250 g

4.33

Rezanci iz polnozrnate pšenice, ki jih Japonci zelo cenijo, zlasti po zimi. Pri previdnem postopku pridelave se žita zmeljejo večkrat. Moka postane tako fina, da imajo rezanci zelo gladko teksturo, kljub temu, da so iz polnozrnatih žit. Nato se testo gnete dlje časa in se razvalja na drobne liste. Na ta način se lahko razreže na trakove.Trakovi se sušijo vsaj 48 ur. Testenine udon so okusne v vseh letnih časih, bodisi postrežene tople, v juhah, z začinjeno omako, sesekljano zelenjavo, bodisi hladne v svežih poletnih solatah. V vrelo vodo za kuhanje ne dodajte soli, saj testenine že vsebujejo sol.

 

 

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop