We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Raw Bite

RawBite je priljubljena danska energijska ploščica narejene iz 100% naravnih in ekološko pridelanih surovin. Vemo zakaj so RawBite ploščice tako priljubljene – ker že na prvi grižljaj lahko rečete da je RawBite prava poslastica. Koščki oreščkov pomešani z sesekljanim suhim sadjem in drugimi naravnimi sestavinami tvorijo okusne, zdrave in hranljive ploščice.

Osnova je narejena iz datljev, indijskih oreščkov in / ali mandljev – sestavine z široko paleto zdravstvenih in hranilnih vrednosti. “Raw Energija” prihaja v 8 različnih okusnov ploščic: indijski oreščki, kakav, kokos, pikantna limeta, jabolko-cimet, vanilija-gozdni sadeži, arašidi, in protein. Kadarkoli potrebujete čisto energijo – v šoli, na delovnem mestu, pred treningom ali po njem, ali kot hranljiv prigrizek, RawBite ploščice so prava poslastica za vse ljubitelje zdravega načina življenja.

Prepričani smo, da smo naredili odlično izbiro. Danska vojska ploščice uporablja za prehrano danskih vojakov na vajah, v letu 2011 je danska živilska industrija razglasili RawBite za najboljši izdelek leta.

Biotta demeter sok korenček-pomaranča-ingver 500 ml

3.69

Pridih eksotike v Biotti demeter izvabi najboljše iz korenja, ki ga je vzgojil Fritz Lorenz v Thurgauu. Lorenz že vrsto let prideluje Biotta zelenjavo na svojih poljih v Tägerwilenu v skladu s standardi Demeter.

Sodobna različica klasičnega korenčkovega soka Demeter korenček-pomaranča-ingver je idealen za uravnotežen zajtrk ali kot zdrav vir energije. S 60-odstotnim deležem zelenjave, naravnim vitaminom A iz beta-karotena in brez umetnih dodatkov, je Demeter prvi švicarski pionir, ki zadovolji s svojim slastnim okusom in naravno sladkobo sadja in zelenjave. Ta sok je vir naravnega kalija, ki prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema.

Biotta demeter zelenjavni koktajl 500 ml

2.78

V tej okusni mešanici Demeter najdemo različne vrste zelenjave naravnost iz polj v steklenico: na soncu dozoreli paradižniki iz Italije, korenje, aromatični pastinak in rdeča pesa. Svež zelenjavni okus se prepleta s ščepcem morske soli in luštrekom. Rezultat je nizkokalorični sok, najboljše kakovosti Demeter.

Biotta že več kot 60 let 99% nizkokalorične zelenjave Demeter, za sveže iztisnjene soke najvišje ekološke kakovosti, proizvaja na obali Bodenskega jezera v Švici. 

Biotta energy napitek 250 ml

2.17

NOVI recept z 30% manj kalorij
Popoldanska kriza ali samo občutek utrujenosti? Vsak od nas se znajde v situaciji ko enostavno ni zagona. Tudi nam je to znano. Zato smo razvili bio sadni napitek z naravnim kofeinom in 100 % sadjem. Naravni kofein iz guarane zagotavlja dolgotrajen učinek, brez neprijetnih posledic kot so pospešeni srčni utrip ali vznemirjenost. Pakiranje (250 ml) ima enako količino kofeina kot skodelica črne kave.

Biotta sok ananas 500 ml

5.57

Lahko ga pijete čistega, v kombinaciji z deserti ali v koktajlih: Biotta ananas ima mnogo talentov. Po čem se rezlikuje od ostalih ananasovih sokov? Je sveže iztisnjen, 100% naraven in najboljše eko kakovosti. In to se okusi, saj v Biottine steklenice prispejo le najboljši ekološki sadeži.

Biotta sok bezeg 500 ml

5.28

Za Biotta bezgov sok uporabljamo sorto Hascherg, najkakovosnejšo in najokusnejšo sorto bezga. Ob koncu poletja skrbno poberemo in stisnemo črne jagode. V naši proizvodnji tako nastane naravni sok brez umetnih dodatkov. Zaradi skrbne predelve je sok polnega in nežnega sadnega okusa.

Biotta sok Breuss 500 ml

3.33

Rudolf Breuss, naravni zdravilec iz Avstrije, je razvil recept za ta posebni sok že pred desetletji. Za izdelavo ekskluzivnega sok z imenom Breuss smo pridobili avtorske pravice svetovnih razsežnosti in še danes imamo stike z družino in potomci Rudolfa Beussa. Natančen recept ostaja naša skrbno varovana skrivnost. A samo toliko: vsebuje le najboljšo ekološko zelenjavo iz Švice. Vir je kalija, ki pomaga ohranjevati uravnotežen krvni pritisk.

Biotta sok Breuss antioksidant 500 ml

3.82

Rudolf Breuss je že pred desetletji ustvaril mešanico zelenjavnih sokov, idealnih za dneve posta. Breuss je bil pionir daleč pred svojim časom. Biotta ima ekskluzivno pravico po vsem svetu proizvajati ta sok pod imenom Breuss in še vedno ohranja tesne stike z družino in potomci Rudolfa Breussa. Natančen recept za ta sok ostaja Biottina dobro varovana skrivnost. A razkrili vam bomo le, da vsebuje najboljšo švicarsko zelenjavo iz ekološkega kmetovanja brez dodatkov ali celo soli. Ta naravni sok je bil ustvarjen po osnovnem Breussovem receptu z dodatkom jagodičevja. Je odličen vir kalija, ki ugodno vpliva na vzdrževanje normalnega krvnega tlaka in vitamina C, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Biotta sok Breuss krvni pritisk 500 ml

3.42

Rudolf Breuss je že pred desetletji ustvaril mešanico zelenjavnih sokov, idealnih za dneve posta. Breuss je bil pionir daleč pred svojim časom. Biotta ima ekskluzivno pravico po vsem svetu proizvajati ta sok pod imenom Breuss in še vedno ohranja tesne stike z družino in potomci Rudolfa Breussa. Natančen recept za ta sok ostaja Biottina dobro varovana skrivnost. A razkrili vam bomo le, da vsebuje najboljšo švicarsko zelenjavo iz ekološkega kmetovanja brez dodatkov ali celo soli. Ta naravni sok je dober vir kalija, ki ugodno vpliva na vzdrževanje normalnega krvnega pritiska.

Biotta sok črni ribez 500 ml

3.87

Najboljši, na soncu zoren črni ribez je v naši tovarni predelan v naravni ekološki sok. Poleg okusa so sadeži črnega ribeza znani tudi po visoki vsebnosti vitamina C. Ta podpira delovanje imunskega sistema. Sok lahko uživate na več načinov: čistega, kot poletno pijačo z mineralno vodo ali kot dodatek k desertom.

Biotta sok gozdna borovnica 500 ml

7.80

Za gojenje gozdnih borovnic je potrebno dosti časa in potrpljenja. V primerjavi z navadnimi borovnicami so potrebna leta, preden se rastline v gozdu razvijejo kot nadzorovano divje rastje in obrodijo prve sadove. Gozdne borovnice se razlikujejo od navadnih, ki jih najdemo v supermarketih še po nečem: so manjše, močnejšega okusa in jih je treba hitreje predelati. Posledično jih moramo zelo skrbno obdelovati, da bi iz njih pridobili sok. Dolgotrajno in intenzivno delo je poplačano ko poskusite ta izredni sok za velike in male.

Biotta sok gozdna brusnica 500 ml

5.68

Zaradi ekoloških gozdnih brusnic je naš brusnični sok še posebej okusen. V primejavi z industrijskimi ameriškimi brusnicami so naše majhne brusnice nabrane v gozdovih Karpatov. Tako dobimo pridelek jagod najvišje kakovosti in v skladu z najstrožjimi ekološkimi smernicami.

Biotta sok granatno jabolko 500 ml

3.78

To rdeče sadje so vzgajali že v srednjem veku, kjer je veljalo za simbol lepote in rodovitosti. Naš pridelovalni partner iz Turčije je strokovnjak, ki ve vse o naravni pridelavi granatnih jabolk in na skrben način obira sadeže najboljše kakovosti. V ospredju sta predvsem trajnosno vzgajanje in skrbno rokovanje z naravo. Samo na tak način lahko ustvarimo naravni sok, ki združuje okus in trajnost pridelave.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop