We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00

Vivani

Že več kot 15 let se sladimo z izbranimi čokoladnimi dobrotami z Vivani podpisom. Ko je vsak košček čokolade umetnost, potem veste, da ste našli partnerja za celo življenje, ki vas bo nenehno navdušal z novimi dobrotami.

Ne glede ali gre za belo, mlečno ali temno čokolado, Vivan ima vedno pravo kombinacijo najboljših sestavin iz ekološke pridelave katere vsak čokoladni grižljaj spremenijo v rapsodijo vonja in okusa. Enako je tudi z čokoladnimi prelivi, ki bodo vaše sladice spremenili v mojstrovine vrhunskih slaščičarjev.

Vivan je torej nesporni umetnik čokolade, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne. Te edinstvene čokolade so na voljo na bio policah v supermarketih ter v bio trgovinah.

Vivani ekološka bela čokolada z lešnikovim krokantom 35 g

1.07

Za vse ljubitelje bele čokolade. Namesto mleka vsebuje rižev napitek v prahu. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka bela čokolada z riževim krispijem 100 g

1.88

Kremna bela čokolada s hrustljavim riževim krispijem bo navdušila vse ljubitelje sladkega. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka čokolada kremna klasika s 38% kakava 80 g

2.59

Čokolada s 38% kakava Santo Domingo.
Kremna klasika je interpretacija polnomastne čokolade. Namesto zamenjave kravjega mleka z rastlinskim, ta različica vsebuje prefinjen recept z lešnikovo pasto, ajdo in moko tigrastih oreščkov.  Okus čokolade se skupaj z 38% organskega kakava iz Dominikanske republike ne razlikuje od navadne mlečne čokolade. 

Vivani ekološka čokolada temno-mlečna 50% 80 g

2.46

Zaradi visokega odstotek kakava in nevsivljive sladkosti bodo to čokolado oboževali ljubitelji mlečnih in temnih čokolad. Sladkor iz kokosovih cvetov ji daje rahko karamelno aromo. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka mlečna čokolada 100 g

1.88

Mlečna čokolada iz najboljšega ekološkega kakava. Idealna sladica, darilo ali rešitev, ko vas ujame nebrzdana želja po sladkem. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka mlečna čokolada kapučino 100 g

1.88

Kava naj bi nam dala občutek sreče. Za čokolado tudi pravijo, da nas osrečuje. Kakšen občutek pa vam podari ta čokolada v kateri so združena oba okusa? Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Znižano

Vivani ekološka mlečna čokolada kids 100 g

1.50

Mlečna čokolada z odličnim mlečnim polnjnenjem bo nasmehnila obraz vsakega otroka. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka mlečna čokolada praline 100 g

2.15

Slastna ekološka čokolada polnjena z nougat kremo. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka mlečna čokolada s celimi lešniki 100 g

2.15

Ta vrhunska mlečna čokolada je narejena iz najboljšega ekološkega kakava in je obogatena s hrustljavimi celimi lešniki. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Vivani ekološka mlečna čokolada z lešniki 100 g

1.88

Vivani mlečna čokolada z koščki lešnikov prinaša poseben okus vrhunske čokolade in oreščkov. Vse sestavine v Vivani čokoladah so iz kontrolirane in certificirane ekološke pridelave. Čokolade ne vsebujejo sojinega lecitina ali gensko spremenjenih sestavin. Kakav prihaja iz certificiranih, ekoloških kmetij v Ekvadorju in Dominikanski republiki, kjer se spoštujejo fair trade načela.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare