We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Uporabne povezave

Contact us

My Cart
0.00
My Cart
0.00
Sushi mafini in kozice v omaki

Sushi mafini in kozice v omaki

Čas priprave: 30 min + 1h hlajenja

Sestavine za 24 mafinov:
250 g riža
250 g svežega ali zamrznjenega lososa
1 čebula
ščepec soli
2 žličke balzamičnega kisa
25 g morskih alg Nori Lima
žlica smetane za kuhanje
olje

Sestavine za kozice:
225 g kozic
2 žlice Teriyaki omake Lima
1 žlica medu
strok česna
ščepec soli
žlička olivnega olja
1 dcl belega vina
peteršilj

Postopek za pripravo mafinov:

  1. V osoljeni vodi skuhamo riž.
  2. Na olju popražimo čebulo in ji dodamo na kocke narezan losos, da se speče. Dodamo balzamični kis in osolimo.
  3. Na koncu dodamo še smetano.
  4. Nori alge razrežemo v obliki kvadratov, velikosti približno 10×10 cm. Na sredino alge položimo riž in postavimo v pekač za mafine. Na riž dodamo pripravljen losos in zapečemo v pečici 10 min na 180 °C.

Postopek za pripravo kozic v omaki:

  1. V posodo damo kozice, med, teriyaki omako, sol, nariban strok česna, olivno olje in peteršilj. Dobro premešamo in pustimo v hladilniku stati 1 uro.
  2. Ohlajene sestavine popražimo na olju in zalijemo z vinom, da izpari.
  3. Pri praženju pazimo, da nam se kozice ne prepečejo ali zažgejo.
  4. Pripravljene kozice postežemo zraven mafinov.
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop